13. marts 2011

Hej

Hej allesammen

Der er ikke sket så meget nyt, det eneste vi glæder os over er, at nu er foråret endelig på vej.
Oscar og Ida er da mere udenfor end de har været hele vinteren, det har været for koldt at ligge ude og holde øje med alle der går forbi haven. Oscar mener jo, at de skal spørge om lov til at gå forbi. Ida nyder også at være ude nu. I vinters da det var koldt, var hun ude i 5 min og så ind igen, men hun har hellere ikke så meget pels som Oscar han har. Men ellers er alt godt her.
Råhygge i sofaen!

Jagt

Hej igen

Så har vi, Jesper og jeg været på vores første vildsvinejagt, sammen med vores gode venner Else-Marie og Leif og flere andre gode venner. Ja, jeg ved godt at denne her hjemmeside er Oscar og Idas, men fremover vil vi også have lidt at skrive her på siden. Vi tog afsted fredag, og lørdag morgen skulle vi så på en 3-timers vildsvinejagt. Det var utrolig spændende, men jeg havde desværre ikke held, men Jesper skød en "uberleufer", det er en ung orne, så nu er han høj i hatten, og ja, jeg er da irriteret over at det ikke var mig der havde sådan et held. Jeg så ikke en eneste gris, men så 6 stk. kronvildt, men desværre drejede de af. Men håber da på bedre held næste gang. Men alt i alt var det en rigtig god og sjov tur vi havde.
Storvildtsjægeren!

Den daglige gang

Hej
Det er længe siden jeg har været her sidst, men der har ikke rigtig været noget at skrive om, den ene dag tager den anden.
Oscar og Ida hygger sig, og savner hinanden når en af dem ikke er hjemme. Ida har lige været på skue nede i Billund, hun fik en rigtig fin kritik, og blev 2 bedste tæve.
Dommeren sagde til mig at havde hun løbet bedre uden at franske, så var hun blevet nr. 1. Skidt med placeringen, for kritikken er jeg yderst tilfreds med. Nå ja, vi deltog jo i en konkurrence ved Best Friend, om sommerens bedste hundebillede, og vi vandt da en fin præmie. Under Ida udstillinger er der billeder og kritik fra udstilling i Billund.
Vinderbilledet.

Længe siden!!

Hej allesammen
Det er nu længe siden vi har skrevet nyt. Men det går sin vante gang, vi har haft varme dage, haft feriebarn, og Ida og Oscar har også været på ferie.
De varme dage er blevet brugt til at bade, lege og slappe af. Vi har haft Candie på besøg her en hel uge, det var lidt tomt da hun blev hentet, der blev ledt efter hende. Oscar og Ida skulle dog ikke undvære hende ret længe, for ugen efter hun var her, var de på ferie ved hende, og tro mig eller ej, hundene var dødtrætte da de kom hjem, men de har haft en rigtig god uge.
Idag den 14. august har Ida været på udstilling ned i vejen. Candie skulle også udstilles, så Else-Marie og jeg kørte kl. 0800 i morges, og vi har haft en rigtig god dag. De er billeder og kritik under Ida´s udstillinger.

Jagt og skue Maj 2010

Hej

Som i jo nok ved, så er Ida ved at gå jagtvejen (schweiss-spor) og første etape er da nået, jeg har bestået jagttegnskurset, og kan nu kalde mig "jæger", jeg mangler at tage riffelprøven, men det skal nu nok gå.
Jesper, har også jagttegnet, og vi var så heldige at blive inviteret på bukkejagt i fredags. Da vi endnu ikke har fået købt våben, var vi med som tilskuer. Else-Marie og Leif havde været så søde at spørge om vi ville med, og det takkede vi selvfølgelig ja tak til. Det var en meget lærerigt oplevelse. Else-Marie fik også ram på en buk, en spidsænder.  Igår var vi så ude ved dem for at se da den blev flået og gjort klar til fryseren, og igen lærte vi noget. De er rigtig gode til at forklare. Lørdag var Ida på skue og brugsprøve.
Zeiss og Jytte var også med på skuet, så alt  i alt havde vi en hyggelig dag, som vi plejer. Brugsprøven bestod hun ikke, energien var helt væk,  efter skuet, det var 25 graders varme og ikke en vind der rørte sig. Alle hundene var sløve, så vi prøver igen, og næste gang gør vi det før vi går på skue. Se mere under udstillinger.

Else-Marie´s første buk fra bukkejagten.

Hilsen til Göran og Bodil

Hej
Vi sender lige en hilsen til Göran som ligger på sygehuset i Örebro:
Hej Bodil och Göran Oscar och Ida hälser så mycket, och dom tycker at du snart skal bli pig igen.
Jag har skicket resten av kort på Bodils email.

Kram på er från os

Hej Bodil och Göran

Schweiss-spor

Ida og jeg var til afslutningsprøve på sporkurset, hvor Ida skulle prøve at gå et 3 timers spor, det gik ikke helt som forventet, hun ville da hellere på skovtur, så vi afbrød sporet, og gik resten af det som om det var træning, men pyt med det, vi har ikke trænet så længe.
Vi har også været på udstilling i Stepping, den 28. februar 2010, det var ikke noget succes, dommeren, hun var da ikke for klog, hun dømte en hanhund til at vinde selvom det ikke ville røres på, så hvis jeg skal til nogen skuer, så bliver det ikke med hende, for hun kigger kun på hvem der går med hunden. Denne her hanhund blev ført at en pige på ca. 12 år, og hunden sprang op af hende og troede de skulle lege, da dommeren skulle kigge hunden i munden måtte faderen til pigen holde hunden fast. Jeg nævner lige dommerens navn, hun hedder Sussie Svolgaard.
Det er godt jeg har Bamse og Oscar.

Nye veje

Hej igen
Det er nu længe siden at jeg har skrevet her på hjemmesiden, men der er sket så meget, at jeg vil opdatere jer her i hovedtræk.
Udstilling, hvor jeg for første gang blev skuffet, Ida stod pænt, gik pænt, trods det bliver hun vraget i bedst i racen til fordel for en hanhund, hvor dommeren ikke måtte røre ved ham, han stejlede fuldstændig. Godt det var et skue, og at dommeren ikke var autoriseret til racen, for ellers havde jeg godt nok klaget. Næste triste punkt, Ida har C og D hofter, så der bliver ikke hvalpe efter hende, sagt med store bogstaver LO.. LO.... Så vi er gået en ny vej: Schweiss, og hun er god til det. Stort tak til Else-Marie fordi hun fik mig med og tak fordi du ville tage billeder. Se billeder under fotos. Men ellers laver vi lidt forskelligt. Oscars favorit ture er løbeture med Jesper, så han hygger sig også. 1. maj skal Ida til prøve i 4oom/3 timers spor, så spændende. Vi er blevet opfordret til at prøve, så hun må da kunne finde ud af det, ellers ville de ikke sige det. Også tak til Hjerm Jagt fordi vi må være med på Sporkurset.

Mor, find nu anskudsstedet, jeg er klar.

Skue i Lyne 7. februar 2010

Så har Ida igen være på skue, denne her gang i Lyne, det gik ikke så godt som igår, men alle dommere har jo hver deres smag, men hun er stadig den bedste af dem alle. Hun mødtes med hendes "kusine" Frigg.
Friggs mormor er Idas farmor, det er da lidt sjovt.
Men vi havde en hyggelig dag. Jeg fik da fornøjelsen af at gå med Zeiss, en baby lab, som Jytte og Jan har købt, det gik også godt med den.
Se Idas resultat under udstillinger, der er der også billeder.

Ida og Frigg, nå ja, og så Mette!

Skue i Nykøbing

Hej

Så har Ida igen været på skue i Nykøbing DKK, det gik rigtig godt.
I morgen skal vi afsted til Lyne det er DRK, der afholder det.
Resultatet skal jeg nok skrive i morgen aften. Resultatet for i dag er under Ida´s udstillinger.
Oscar har sidste weekend gået et spor vi lagde ovre i skoven, det gik så godt, selv om jeg lagde sporet på stier hvor der går hunde og 2 benede. Jeg var stolt, for han gik lige til stedet hvor jeg havde lagt lidt godt til ham. Så det er ikke sidste gang vi prøver det.
Se man kan godt leg i hundekurven, og uha hvor vi havde det sjovt.

Januar 2010

Hej
Så er et nyt år startet, med sne, sne og atter sne.
Det er ved at være træls, for hundetræning er der ikke noget af, men udstillinger, dem kan vi da tage.
Vi, Ida og jeg var i Fredericia i går til officiel udstilling, vi havde Jytte og Abby med det var rigtig hyggeligt. I kan se mere under Ida´s udstillinger.
Oscar han havde en hyggelig dag herhjemme, han blev rigtig forkælet, det skal han også, for han savner nemlig Ida når hun ikke er der.

Se hvor glade vi er for hinanden.

Julen er nu ovre

Så fik vi overstået julen den første hvide jul i mange år, bl.a. Mortens første hvide juk, og han er 12 år, og vi fik alle sammen det vi ønskede os. Ida og Oscar fik først deres julegave 2. juledag. Det var den dag hvor vejret var tørt og de kunne nyde gaven udenfor, for et stort kødben til dem hver, det kan godt give lidt svineri indenfor. Benet blev også nydt udenfor i det dejlige vintervejr. Se billederne i fotoalbummet.

Vi venter til der bliver sagt værsgo, Oscar tør ikke kigge på det!!!

Skue i Thisted

Ja, så har vi været afsted igen, denne gang i Thisted, vi tager til Blåhøj i morgen, det er nu så hyggeligt det med skuer, alle folk er glade og hygger sig.
Se resultatet af dagens gerning under Ida´s udstillinger.

Skue i Brørup

Hej igen.
Så har Ida og jeg igen været på farten, nemlig denne her weekend på skue i Brørup. Det var rigtig hyggeligt.
Næste weekend skal vi afsted igen, først Thisted om lørdagen og så til Blåhøj om søndagen.
Læs kritik og se billeder, som min privatfotograf Jytte har taget, under fanen Idas udstillinger. 
Ida lader batterierne op!!

Udstilling

Hej igen
Der er ikke sket så meget siden sidst, men Ida har været på udstilling i Herning 7 og 8. november 2009.
den første dag røg vi ud allerede i første runde, da Ida ikke syntes det var sjovt, halen hang lidt, idag gik det meget bedre, men se på udstillingssiden og læs hendes gode kritikker.
Se også på Donshellas.se, de har også været på udstilling, og det er gået godt med alle Donshellas hunde også i Sverige.
Abby og Kia blev også udstillet igår, det gik også godt for dem, og idag var Jytte med som support, Ida og jeg siger mange tak for en hyggelig dag i dag, og selvfølgelig også for igår også til Jan. Tak til Jan fordi Jytte måtte tage med os idag.
Vi hygger os, kan i godt se ik??

Vesterhavet og blodspor

Hej

Så har vi lavet lidt sjovt med hundene. Igår var vi ude ved Jytte og Jan og lege på deres "legeplads" hundene havde det sjovt. Kia kom også ud for at lege med, jeg var lidt spændt hvordan Oscar tog det, men det gik godt, han er jo ikke så vild med sorte hunde, siden den sorte hund bed ham ude i Hundeskoven. Jan lagde så et blodspor som de skulle finde og det gjorde de begge over al forventning. Det var første gang Ida gjorde det, men man skulle tro at hun havde gjort det før. Idag har de været ude at bade i Vesterhavet, så nu har vi 2 trætte hunde.

Skue i Billund

Så gik endnu en weekend i hundens tegn. Idag var vi i Billund til skue. Det gik rigtig godt, Ida kom i BIS ringen, men så sluttede festen. Vi blev da blandt de 8 bedste hunde ud af 17, så det er jeg helt tilfreds med. Abby, Idas veninde, hun kom også med i BIS ringen, men blev sorteret fra i første runde.
Mandag skal vi så til træning igen, og vi skal prøve vandapportering, det bliver lidt spændende. Jeg skal prøve at tage billeder, så må vi se om det lykkedes.
Så er vi klar!! Alle dem der gik forbi os kaldte os nat og dag!!

Endnu en weekend

Hej

Ja, så gik den weekend, hele weekenden stod i hundenes tegn. Igår lørdag var jeg ude at hjælpe til WT oppe i Skive, og jeg har virkelig lært noget.
Kirsten som er vores træner på lydighedsholdet, hun fik 88 point ud af 100, så hun var glad. Det blev også til en 3: vinder. Stort tillykke herfra
Det er da noget jeg vil prøve, det kunne være sjovt.
Idag har Ida været på officiel udstilling i Middelfart. Læs og se billederne på udstillingssiden.

Kik Kik siger dommeren til mig!!

Skue i Ålborg

Hej

Så har Ida igen været på udstilling se mere under udstillinger. Det er nu en måned siden at Oscar blev kastreret, han har stadig lige meget fart på når han er i skoven, så på det punkt har han ikke ændret sig. Han er dog blevet meget mere madglad, men vi passer på at han ikke bliver for tyk.

Man bliver træt af at løbe.

Legeplads og skovtur

Så har vi lavet lidt sjov med hundene, igår fredag var vi ude hos Jytte og Jan, de har en legeplads til hunde!  Oscar og Ida syntes det var sjovt at løbe rundt derude. Legepladsen er en agility bane. De havde ikke lyst til at gå igennem røret, men Jan fik dem igennem, han har lige tricksene til det. De var rigtig trætte da vi kom hjem. Idag lørdag har vi været på skovtur, dvs Ida og jeg vi kørte ud for at hente Jesper, Anders og Oscar, vi gik dem så i møde. Oscar løb så ned i et mudderhul, og nysgerrig som Ida er, skulle hun med, så gæt selv hvordan de så ud, som Siv siger: "lortgris", og det var de, fuldstændig mudret til. Skidt med det, de havde det sjovt, så hurra sikke en rolig lørdag aften vi får. Næste søndag, den 6. sep skal Ida på hvalpeudstilling i Ålborg.
Vi er lige blevet skyllet med haveslangen, og vi er trætte.

Udflugt

Hej
Så har Ida og jeg været på udflugt, vi var igår i Middelfart, ovre og besøge kennel Gembæk, hvor vi skulle mødes med Christina Thide, det er hende der har Ida´s far. Hun skulle hente en hvalp ved Marianne fra kennel Gembæk. Det er jo også den kennel hvor Ida´s far Jens er fra. Ida og Malthe som den lille hvalp skal hedde havde det sjovt sammen.
Ida havde rigtig fundet sin overmand, han gjorde alt det som Ida plejer at gøre ved Oscar.

Alt er godt

Nu er det vist på tide at jeg får skrevet lidt igen.
Ida og Oscar har det godt sammen, de leger og hygger sig.
Vejret er ikke ligefrem sommervejr, så de har det rigtig godt, energi er der ihvertilfælde nok af.
Farmor Thide skal til DK for at hente en hund, så jeg planer lidt på at mødes med hende, selvfølgelig skal Ida da med, det kunne blive hyggeligt.
Hun er iøvrigt vokset og vejer idag 22 kg.
Jeg har også lavet hendes stamtavle, så kig ind, og ikke mindst, skriv en hilsen til os i vores gæstebog.

Besøget fra Sverige

Hej
Så har vi haft besøg fra Sverige jeg syntes vi havde hyggelige dage. Vi var ved Vesterhavet, hvor Dennis, Sara og Emma fik lov til at bade lidt i vandet. Det var vist koldt. Jeg håber da også at de hyggede sig her.
Igår Lørdag var Ida til Skue i Vinderup, og det gik godt. Se mere under Idas udstillinger og billeder.
Uha, det ser koldt ud.

Besøg

Hej
Idag får vi besøg af Lillemor og hendes familie.
De skal sove i telt på vores græsplæne.
Det bliver rigtig hyggeligt at få dem på besøg, vi skal rigtig hygge os.
Jeg skal nok skrive mere når de har været.

Skue i Sabro

Så har Ida været til skue i Sabro.
Det gik godt, fin kritik af dommeren og en 2. plads.
Se mere under Ida´s udstillinger og billeder.

Iøvrigt tak til Jensen fordi hun ville tage billeder for os, mens vi var i ringen.

Hvad er det dommeren har? Mad??

Ved badesøen

Hej

Så har Ida og Oscar været ved badesøen i søndags.
De fik svømmet begge 2, og ja, Ida kan svømme.
Så det var 2 meget trætte hunde vi kom hjem med.
Vi vidste ikke om Ida kunne svømme, men da Oscar først sprang i og svømmede, så ville Ida også prøve.
Vi havde en line på hende, så vi kunne hale hende ind, hun svømme lidt ud, og opdagede at det var så dybt at hun ikke kunne røre bunden, tog hun snoren i munden, og begyndte at svømme. Vi tog så snoren af og hun løb så ud og ind igen. Oscar han svømmede hele søen rundt, og var mere i vandet en på land. Så det var en sjov tur, også for os tobenede. På lørdag skal Ida på skue.
Vi kommer nu!!

Skue i Dons 31. maj 2009

Så har vi igen været på skue, denne gang i Dons.
Det gik godt, og det var smadder hyggeligt.
Jeg snakkede med Morten han fortalte at Oscar gik og søgte efter Ida, så han savner hende når hun ikke er her.
Ida og jeg kørte ind forbi min søster på vejen hjem, hun bor ikke så langt fra Dons. Så Ida havde legekammerater nok der var 5 børn, så hun syntes det var dejligt.
Se dommerkritikken under udstillinger, det var en rigtig god kritik.
Nu kommer jeg

Skue i Ulfborg 24.maj 2009

Hej igen

Ja, så har Ida været på sit andet skue, denne gang i Ulfborg ved DRK. Det gik godt, og igen en god kritik af dommeren, selv om han syntes at hun var for ung til at gå på skuer. Se kritikken under udstillinger.
Uhm, Uhm, mor har mad!

Debut i ringen

Hej

Ja, så har Ida haft sin debut i Skueringen.
Desværre var der kun en goldenhvalp, men det er ligegyldigt, for kritikken fra den polske dommer er guld værd. Vi havde en rigtig god dag og specielt tak til vores støttere, Morten, Mette, Ronni, Marianne og Mariannes søster. Jesper, Anders, Morten og Oscar kom også over og besøgte os. Oscar syntes det var dejligt med alle de hunde der var der.
Søndag tager vi et skue mere, så tænk på os.

19. maj 2009

Hej
Så er der sidste nyt om Ida, hun er igår blevet vaccineret, og det tog hun som en "mand" hun sagde intet. Dyrlægen sagde at hun var fin og hun vejer nu 7,6 kg. Hun er meget aktiv og følger Oscar overalt. Han holder også øje med hende, går hun ud, render hun efter ham. Igår da jeg gik tur med Oscar, da gik hun rundt og ledte efter ham og peb, så hun savner ham, når han ikke er hjemme.
På torsdag skal hun på hendes første udstilling, håber det går godt hun er jo på hjemmebane.
Så nu må i trykke tommelfingre for os. Jeg skriver igen når vi har været på udstilling.

Se det nye medlem

Hej
Så er Ida kommet hjem, jeg har overtaget skrivningen her på hjemmesiden, Oscar har ikke tid mere, han har jo fået en at passe på. Han er rigtig sød ved hende, når han har fået en hunde kiks og hun ikke har fået en, så spytter han et stykke ud til hende, se det kan man da kalde kærlighed. Hun må også godt ligge ved siden af ham i kurven. Når vi går tur i skoven, så venter han på hende når hun lige skal lugte til noget. Så det er gået over al forventning at få hende hjem.
Vi kan vist godt være her begge 2!

Ida

Hej igen

Så, nu er der ikke længe til at hun kommer hjem til os hende den lille Ida
Jeg har endelig fået et billede af hende, hun er så sød, se bare på billedet.
Se er hun ikke sød??

Min "lillesøster" Ida

 Hej alle sammen.
Nu skal i bare høre, jeg får snart en "lillesøster", det kalder jeg hende, selv om hun ikke er min rigtige lillesøster, men hun kommer fra samme kennel som mig. Hun skal hedde Ida, og hendes rigtige navn, kennelnavn er: Donshellas Lady-Desiree.
Hun kommer hjem, dvs. min mor og Morten skal op og hente hende i Sverige, i weekenden den 24 - 25 april så uha jeg glæder mig.
Jeg har ikke fået noget billede af hende endnu, men kig på http://donshellas.se under valper, der er hun et eller andet sted sammen med alle hendes søskende. Men så snart jeg får et billede af hende så skal jeg nok vise jer det.
Se det fine hegn min far har lavet, min have er blevet meget større.

Besøg fra Sverige

Hej igen.

Ja, det er længe siden jeg har skrevet her på hjemmesiden, men der er også sket meget.
Jeg har haft besøg fra Sverige af Siv, Britta (min halvsøster) og Karin. Karin skulle parres med Åge som kommer fra Kennel Skylock, http://www.skylock.dk.
Så nu er der kun tiden, der vil vise om hun er med hvalper.  Uha Uha det bliver spændende.
Siv og mig, vi ser lidt trætte ud, men kl. er også kun 0430, Siv skulle køre kl. 0500

Juleaften

Så blev julen overstået, ja, tro det eller ej, men julemanden havde også gaver med til mig.
Jag har også været ved Vesterhavet, og uha hvor var der meget vand koldt var det også. Prøv at se mere i min dagbog og i mit fotoalbum.
Godt nytår til jer alle
Oj, Oj, det er godt nok et stort badekar der er her.

12. december 2008

Hej igen!

Nu har jeg lige set et billede på Rut, som jo er verdens sødeste lillesøster, hun er heldig, og skal bo sammen med hendes mor Elin og far Hjalmar, hos verdens bedste opdrættere Torild og Inger.
Jeg håber at jeg kan få lov til at møde hende engang, for hun er så fin, hun ligner lige nu en lille isbjørn.
Prøv at gå ind på hjemmesiden og se hende.
http://www.donshellas.se

Jeg er da sød ik`? Jeg hedder Rut

8. december 2008

Hej

Jeg har lige fået en lille hilsen fra Essie og Lowa fra Sverige, de skriver at det er vådt deroppe og godt mudret og det er jo ikke anderledes her. Jeg ville ønske at jeg kunne lege med dem, og lære dem hvordan man bliver er rigtig beskidt. De har skrevet at de vil komme og besøge mig til sommer, det håber jeg da virkelig at de gør, for jeg glæder mig allerede, det skal nok blive sjovt.
Det er Lowa og Essie (Husse Göran)

8. november 2008

Hej igen
Så her jeg fået et nyt navn, det var Siv fra Sverige der kaldte mig det, men der kunne da være noget om snakken. Jeg havde være med min far i skoven hjemme ved Bedstemor og Bedstefar og der var der en grøft, der så, så lækker ud, så jeg måtte lige en tur i den. Men jeg fik så en præmie bag efter, jubii det var et bad under den varme bruser, og næste gang jeg vil i bad, gør jeg mig bare til en lortegris igen hi hi. Men fortæl ikke om min planer til min far, for så får jeg bare skæld ud.
Sådan ser en lortegris ud!!! Er det inte ret Siv

Fredag den 30. oktober 2008

Ja, endelig, så kom alle vores møbler oppe fra Sverige, så nu er vi alle samlet igen, det er dejligt.
Dem der kom med møblerne var rigtig søde, de havde endda tid til at lege med mig, derfor passede jeg også på deres tæpper, så der ikke var nogen der kom for at tage dem, og det tror jeg de var glade ved.
Der er ingen der tager disse her tæpper, det er mig der vogter!!!

Min nye halvsøster Rut

Hej igen

Så er der sket noget rigtig dejligt, jeg har fået en halvsøster, hun kom til verden den 14. oktober 2008, og hun skal hedde Rut.  Hun har samme far som mig, og så har hun en rigtig sød mor, så hun kan kun blive en sød pige. Prøv at se på denne her hjemmeside under hvalper. www.donshellas.se hun måtte nu gerne komme og bo her hos mig.
Mor Elin og Rut.

Hunden fundet!

Hej Allesammen

Jeg vil gerne fortælle alle, at den hund der bed mig da jeg var i Hundeskoven ER FUNDET og jeg tror ikke det er klogt af ham at komme derude, for så ringer min mor til politiet.
Min mor har endnu ikke haft modet til at tage min med derud endnu, håber snart at hun gør det, og det har hun lovet mig.
Sådan ser man ud med 8 sting i øret

Udstilling i Billund

Ja, så kom dagen hvor jeg skulle på min første udstilling i Danmark jeg blev da juniorvinder, men kom ikke videre i bedste junior, skidt, vi prøver igen.
Du kan læse min kritik under mine udstillinger.
Her vil jeg lege, det er lige før mor skælder ud.

Jeg er skadet!!

Hej
Jeg er blevet overfaldet og bidt, så nu har jeg 8 sting i venstre øre og 2 i højre øre.
Mine venner har sendt hilsner til mig, og jeg vil gerne sige tak for det og vi ses snart.

Sådan ser man ud når man er bedøvet, jeg er meget træt.

Længe siden

Hej allesammen

I må undskylde, at jeg ikke har ladet høre fra mig længe, men jeg har haft så travlt.
Jeg har været meget i hundeskoven, og lege med alle andre hunde og jeg har fået mange gode venner.
Jag har mødt en "pige" der hedder Freja, hun er så sød vi leger rigtig godt sammen, når vi mødes ude i hundeskoven. Jeg har også Cille, hun bor lige inde ved siden af, vi "kysser" gennem hegnet, det er så hyggeligt. Cille hun er en lille hund, hun er så lille, at hun nogen gange kravler under hegnet, det ved hun godt at hun ikke må, men hun kommer lige over for at hilse på mig, det er sødt gjort af hende.
Jeg har også fået dansk kennelnr.
Men hold øje med hjemmesiden, for min mor er ved at lave noget, vent bare og se.
Vi ses

Mig og Freja på skovtur i hundeskoven.

Rejsen til Danmark

Hej igen
Ja, så er jeg i Danmark, det gik godt, selvom det var en lang tur, men jeg klarede det jeg er jo en sej lille fyr. Jeg har været i skoven, jeg bor i udkanten af skoven, og det er jo lige noget der passer mig, for min mor siger jeg er en lille skovtrold. Jeg skal nok holde jer opdagteret hvad der sker i mit nye hjem og land.

Udstilling i Askersund

Ja, så fik jeg overstået den sidste officielle udstilling i Sverige inden turen går til Danmark.
Jeg blev 1 i juniorklassen, og 4 i juniorkonkurrenceklassen, så det var et udemærket resultat.
Se dommerens kritik og billeder under udstillinger.

30 juli 2008

Så fik jeg overstået fødseldagen, med gæster og pakker.  Læs mere i min dagbog, da er der også et lille ØV, og så har jeg været på besøg hos alle mine venner i Vikmanshytten.

28. juli 2008

HURRA, HURRA, idag er det min fødselsdag og i aften får jeg gæster, Lova og Essie kommer, alle holder jo fødselsdag og inviterer gæster, så det har jeg også gjort. Jeg skal nok skrive mere i morgen hvordan dagen gik og så er jeg sikker på, at der bliver taget billeder. Tillykke også til alle mine søskende.
Jeg flager for mig og mine søskende, vi bliver nemlig 1 år i dag

Besøg fra Danmark

Ja, så er jeg her igen. Der er sket meget den sidste uge, mormor og morfar fra Danmark har været på besøg. Jeg har leget med Tilda, en labrador, og så har der været 2 Australske terrier på besøg Lova og Essie, de bor hos min ven Göran og hans kone Bodil.
 Så har jeg idag været på udstilling, men alt er der billeder af se under fotoalbum, og udstilling.
Morfar hvornår må jeg tage den?

Vi med hund

Danmark

Hej igen

Nu må jeg vist hellere fortælle allesammen, at jeg rejser til Danmark sidst i august, min mor har fået arbejde, så jeg skal med familien til Danmark.
Jeg vil aldrig glemme jer alle, og skal nok skrive i ny og næ, og i kan jo følge os på min hjemmeside.

Udstilling i Avesta 14. juni 2008

Se mere under udstillinger og dagbog, der er der billeder og dommerens kritik.

Det er dagens gevinst fra Avesta.

Mine rosetter

Billeder af gårsdagens gevinst.

Udstilling 17 maj 2008

Ja, så var det jo igår jeg var på udstilling, og kom hjem med 1. plads, HP, BIR og BIG 2. Se mere på fanen der hedder Udstilling. Jeg mødte også en halvbror der hedder Bamse, han fik også en 1. plads, det er ham der er på billedet her. Tak til Pondus, som tog billeder af mig da jeg var i ringen, han bor sammen med Bamse. Næste udstilling er så i Avesta den 14 juni 2008, så må vi se om jeg kan gøre det lige så godt.
Bamse, min halvbror og Jennie

9. maj 2008

Hej igen
Nu er det vist på tide at i hører nyt om mig.
Jeg har haft så travl med at gå/løbe i skoven og bade.
Jeg har også været ved dyrlægen en gang, men det var fordi jeg blev bidt af en tæge, og det var stort, så min mor slæbte mig med, men gudskelov var det ikke så slemt, dyrlægen, den rare dame, sagde at jeg nok var en af de hunde der let tog imod når de bed mig, men nu er det ovre igen, og pelsen er vokset ud.
Jeg skal jo på ustilling i Örebro næste lørdag, jeg skulle jo gerne gøre Inger og Torild lidt stolte, og selvfølgelig også min mor. Jeg har idag fået min egen "svømmingpool", så jeg kan da kun sige at jeg har det godt her, men et er også varmt 25 grader.

Søndag den 13. april 2008

Ja, så er det overstået med udstilling, det gik godt en 3 plads, så det er godt. Jeg legede med min bror Sigge, som jeg så første gang, det var sjovt, alle folk der gik forbi stod stille og kiggede på os, de syntes at det var sjovt at se os lege. Se mere under mappen udstilling. Det gik godt med alle Donshellas hunde. Hilmer var også med hvordan det gik ham ved vi ikke endnu, men når jeg ved det skal i nok få det at vide.

Fredag den 11. april 2008

Så, nu er det i morgen jeg igen skal til udstilling.
Det er i Avesta, og jeg skal i ringen sammen med 3 af mine brødre. Min søster Ebba kommer også, det bliver skønt at se hende igen. Tryk nu tommelfinger for mig.

Sidste nyt den 18. marts 2008

Jeg har lige set på www.Donshellas.se at min hundefar har fået en 3 plads i Dalarnas lækreste hund, det er jeg glad for og ønsker ham tillykke.
Frans en anden af hundene der bor sammen med min hundefar, hun har fået en 4 plads. STORT TILLYKKE til dem.
Når du nu kigger på deres hjemmeside, så se lige til hvalpene, de er blevet store.
Hjalmar med det sidste kuld, de er nu 5 uger

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.12 | 23:56

LÅN www.METAsHUS.dk TA" ALLE HUNDE MED.
Feriehuset er velegnet til familien med mange hunde.

...
02.03 | 12:41

Hej Vi har prøvet at sende via facebook, men det lykkedes ikke.
Vor mail adr. er vanda-ole@email.dk. Hvad er din.??. Tak vi har det fint, begge to.

...
02.03 | 10:44

Ja, men hun er nu ikke helt så lille mere, hun er jo faktisk blevet 2 år.
når begge skal ligge i sofaen, så er derrift om pladserne.
Hvordan har i det ellers?

...
02.03 | 10:12

Det er dog et fantastisk billede af en glad, tryg, tillidsfuld, lille ballademager, der iflg sin egen selvforståelse må det hele. Op i sofaen, ned igen.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE